0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Conflicten

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn psycholoog
 • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak

Conflicten

Bij conflicten kan een psycholoog uitkomst bieden. Behandelaren kunnen bij veel conflicten bemiddelen, zowel bij arbeidsconflicten als bij conflicten in de privé-sfeer. Daarbij kunt u denken aan de volgende geschillen:

  • een familie- of gezinsruzie
  • een buurt- of burenruzie
  • een conflict met uw leidinggevende of collega
  • een conflict met uw (ex)partner

In dergelijke gevallen kunt u bij een psycholoog terecht voor mediation/bemiddeling. Ook bij echtscheiding kan mediation zinvol zijn, bijvoorbeeld bij het opstellen van een ouderschapsplan of convenant.

Indien u hulp zoekt bij een conflict kunt u op deze website een mediator vinden die tevens psycholoog is. Als uw mediator tevens psycholoog is heeft dat een grote toegevoegde waarde. Een psycholoog is gespecialiseerd in onder andere gedrag, emoties, persoonlijkheid en communicatie en heeft daarom veel kennis en vaardigheden ter beschikking om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Aan conflicten liggen vaak allerlei emoties ten grondslag. Het is belangrijk dat de mediator deze emoties boven tafel weet te krijgen en er op de juiste manier op in kan spelen. Klik hier voor meer informatie over mediation/bemiddeling.

Voor meer informatie over relatietherapie kunt u onze website www.direct-relatietherapie.nl bezoeken. Ook bij echtscheiding kan mediation zinvol zijn, bijvoorbeeld bij het opstellen van een ouderschapsplan en convenant. Bezoek voor meer informatie onze website www.descheidingspsycholoog.nl.

Kunnen wij u helpen?

Ons afsprakenbureau is telefonisch 0513-48 58 55 en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur.

Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-psycholoog.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op. U kunt ook het contactformulier invullen.

Neem contact met ons op