0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Onze voordelen

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijk advies
  • Korte lijn psycholoog
  • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak

Waarom Direct-psycholoog?

U kiest uw eigen psycholoog

Op onze website vindt u de psycholoog die het beste past bij u en uw hulpvraag. Direct-psycholoog ontzorgt de psycholoog, zodat hij of zij alle aandacht kan richten op uw behandeling. Daarnaast brengen wij de psycholoog onder uw aandacht, zodat u zelf kunt kiezen voor de psycholoog die het beste bij u past.

Ons afsprakenbureau

De medewerkers van ons afsprakenbureau zijn zeer professioneel en deskundig. Ze hebben ruime kennis van zaken en kunnen desgewenst ondersteunen bij het kiezen van de psycholoog die bij u en uw hulpvraag past.

Veel expertise

U kunt kiezen uit diverse universitair geschoolde psychologen met meerdere jaren relevante behandelervaring. Elke psycholoog heeft bovendien zijn of haar eigen expertise. Daardoor kunnen zij gebruik maken van veel verschillende technieken die wetenschappelijk getoetst en bewezen effectief zijn. Daarnaast kunnen zij verschillende onderzoeken en assessments uitvoeren.

Geen wachtlijsten

De meeste psychologen met wie u een afspraak kunt maken hebben geen wachtlijsten. Mocht u na het kennismakingsgesprek direct van start willen gaan, dan is dat vrijwel altijd mogelijk.

Privacy gewaarborgd

Uw privacy blijft gewaarborgd omdat er geen communicatie is met zorgverzekeraars.

Niet bureaucratisch

Bij direct psycholoog zijn zelfstandige psychologen aangesloten, u heeft direct met de psycholoog zelf te maken en niet met een bureaucratische organisatie.

Flexibel

De psychologen met wie u een afspraak kunt maken werken ook buiten kantoortijden. Afspraken kunnen dus ook gepland worden in de avonduren. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:45 uur tot 17:00 uur.

Neem contact met ons op