0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur

Update

Juist in deze bijzondere tijd is het belangrijk dat mensen nog face to face gesprekken kunnen krijgen. Lees hier hoe Direct psycholoog hiermee om gaat.

volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Hoe kom ik als zelfstandig psycholoog aan cliënten?

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
  • Geen wachtlijst
  • Persoonlijk advies
  • Korte lijn psycholoog
  • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak

Direct Psycholoog is op zoek naar

Direct-psycholoog is op zoek naar zelfstandige psychologen (afgestudeerd WO) voor het uitvoeren van diverse behandelingen en onderzoeken. Leeftijd bij voorkeur ouder dan 30 jaar. Verdiensten zijn tussen de 55 euro en 71 euro per uur. Bij onderzoeken/assessments kunnen deze bedragen hoger zijn.

Voor meer informatie mail info(at)direct-psycholoog.nl of neem contact met ons op

Direct-psycholoog kan jou promoten. Jij bouwt aan jouw naamsbekendheid, terwijl Direct-psycholoog voor jou de cliënten werft. Door onze jarenlange ervaring zijn wij expert geworden in het werven van cliënten, het voeren van een zorgvuldige administratie en het optimaliseren van de betalingen van cliënten. Wij bieden jou alle service die nodig is om als zelfstandige te kunnen werken, zodat jij je volledig kunt richten op je taak als psycholoog.

Bjorn over Direct Psycholoog

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Direct-psycholoog die ik al vanaf eind 2017 ben aangegaan. Ik heb altijd voldoende nieuwe cliënten en werk 4 volledige dagen per week. Mijn dossiers kan ik beveiligd opslaan en alles wordt voor me geregeld.

Betrokken en deskundige dames staan de cliënten te woord en plannen de afspraken in mijn agenda die ook geleverd wordt door Direct-psycholoog. De administratie/facturatie verloopt goed en wordt altijd tijdig gedaan. Er is een goed verdienmodel.

Ik bepaal mijn eigen werktijden en hoe ik mijn behandelingen vorm geef. Ik ben erg blij met deze vrijheden. Er is een korte lijn met de eigenaar van Direct-psycholoog wanneer ik vragen heb. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig.

Drs. Bjorn Meintema