0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Drs. Petra Kadar

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn psycholoog
 • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak

Mijn naam is Petra Kadar, ik heb mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht behaald. Ik was werkzaam in een Basis GGZ-instelling waarin ik niet alleen mensen met allerlei verschillende problematiek heb behandeld zoals angst, stemmingsproblematiek, zelfbeeld en burn-out. Ik heb ook verschillende diagnostische trajecten uitgevoerd zoals ADHD, autisme en intelligentieonderzoek. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan om als psycholoog in een sGGZ-instelling te werken en mensen te behandelen met lang aanhoudende lichamelijke klachten. In mijn behandelingen pas ik verschillende behandeltechnieken toe zoals Acceptance and Commitment Therapy (ACT), mindfulness, oplossingsgerichte technieken en Cognitieve gedragstherapie. 

 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Mijn naam is Petra Kadar, ik heb mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht behaald. Ik was werkzaam in een Basis GGZ-instelling waarin ik niet alleen mensen met allerlei verschillende problematiek heb behandeld zoals angst, stemmingsproblematiek, zelfbeeld en burn-out. Wat ik aantrekkelijk vind op dit gebied, is de complexiteit van de redenen van ontwikkeling, de uitdaging en het breed theoretische denkvermogen om de levenskwaliteit van een cliënt te verbeteren. Ik heb ook verschillende diagnostische trajecten uitgevoerd zoals ADHD, autisme en intelligentieonderzoek. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan om als psycholoog in een sGGZ instelling te werken en mensen te behandelen met lang aanhoudende lichamelijke klachten. 

  Ik heb ook de basiscursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT) volbracht, wat een vorm van therapie is waarbij het aanvaarden van klachten centraal staat. Waardoor een cliënt kan leren om het zinloze gevecht met vervelende emoties, gedachten en lichamelijke sensaties waar mogelijk te stoppen. Deze therapievorm werkt vanuit het hier-en-nu te zijn en maakt gebruik van aandachts-mindfulness en oefeningen, metaforen, thuisopdrachten en acceptatie-oefeningen. 

 • Over mij

  In mijn vrije tijd lees ik heel graag en ga ik graag naar de sportschool. Ik vind ontspanning een belangrijk onderdeel van mijn leven en daarbij wandel ik ook heel graag met mijn vriend en besteed ik mijn tijd graag in de natuur. Ik hou ook van reizen, andere culturen te leren kennen en ontdekken. 

  Ik kom oorspronkelijk uit Hongarije, wat ik toen ik 18 was, na het afstuderen van mijn Gymnasiumopleiding, heb achtergelaten en ben ik naar Londen verhuisd. Daar heb ik het land ontdekt en de taal geleerd, ik heb daar 1,5 jaar gewoond voordat ik naar Nederland ben gekomen. Hier heb ik mijn Bachelor Psychologie aan de Vrij Universiteit van Amsterdam behaald en mijn Master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht. Ik heb ondertussen verschillende landen ontdekt en reisde naar bijvoorbeeld Peru en Thailand.  

  Mijn grootste passie en motivatie is om samen met u ruimte te maken voor vervelende en pijnlijke ervaringen. Zodat door afstand te leren nemen van de gedachten, wij ruimte kunnen creëren en de energie naar uw aandacht in het hier-en-nu te kunnen richten. Door stil te staan bij wat echt belangrijk voor u is, kunnen wij samen kijken waar de ruimte staat om in uw waarden te kunnen investeren.

  Ik kijk heel graag uit naar onze samenwerking. 

  Ik vind privacy belangrijk. Bekijk mijn privacy verklaring.

  Bij klachten vind ik het belangrijk dat cliënten eerst met mij in gesprek gaan. Wanneer wij samen de klacht niet kunnen oplossen dan kan er een klacht ingediend worden bij: solopartners.

 • Kosten

  Wij baseren onze tarieven voor de psychologen op de adviezen van de NZa (Nationale Zorgautoriteit).

  Zorgconsulten

  Consulten tijdens kantoortijden: € 116,25 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  Consulten buiten kantoortijden: € 120 per uur (45 minuten directe tijd en 15 min indirecte tijd).

  De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

  De kosten van de zorgconsulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en of gemeentes. De facturen van de consulten dient u dan ook zelf te betalen en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar of gemeente. Daar staat tegenover dat de kosten fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Dit kan zelfs financieel aantrekkelijker zijn dan vergoeding via de verzekerde zorg. De gesprekken kunnen vallen onder specifieke zorgkosten, mits er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

  De psychologen leveren onverzekerde zorg omdat zij hun cliënten dan meer kunnen bieden: zo kunnen zij bureaucratie en wachttijden voorkomen, de kwaliteit van hun dienstverlening hoog houden en uw privacy garanderen. De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en relatieproblemen. Een bijkomend voordeel is dat u bij onverzekerde zorg uw eigen risico niet hoeft aan te spreken.

  Coaching en mediation

  Consulten tijdens kantoortijden: € 155 per uur exclusief btw.

  Consulten buiten kantoortijden: € 160 per uur exclusief btw.

  Onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen

  De kosten van onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen zijn op aanvraag.

  Hebt u een eigen bedrijf, dan kunt u met uw boekhouder of accountant overleggen of u de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Er moet dan wel sprake zijn van problemen/klachten die werk-gerelateerd zijn. Mogelijk kunt u dan ook de btw terugvragen en de reis- en verblijfskosten aftrekken. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

 • Contact

  Ons afsprakenbureau is telefonisch en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur. Ga naar onze site www.direct-psycholoog.nl voor de chat of bel telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-psycholoog.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.