0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur

Update

Juist in deze bijzondere tijd is het belangrijk dat mensen nog face to face gesprekken kunnen krijgen. Lees hier hoe Direct psycholoog hiermee om gaat.

volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Drs. Thomas Martina

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn psycholoog
 • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak

Ik ben Thomas Martina. Na het behalen van mijn Master Klinische Psychologie aan de Open Universiteit, ben ik als behandelaar aan de slag gegaan in de Basis-GGz. Daarnaast heb ik ruime ervaring het begeleiden en coachen van jongeren en volwassenen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij mij terecht voor zowel gezins-, relatie-, als individuele therapie voor problematiek op allerlei gebieden. Ik maak gebruik van verschillende bewezen effectieve technieken om jou weer op weg te helpen.

 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Loop jij op dit moment vast op persoonlijk, relationeel of professioneel vlak? Dan kun je bij mij terecht voor ondersteuning en begeleiding. Samen onderzoeken we de oorzaak en werken we naar een duurzame oplossing zodat jij weer de regie kan nemen over jouw eigen leven.

  Als psycholoog sta ik je bij in het verhelderen van jouw eigen situatie en klachten. Hierbij kijken we zowel naar jouw individuele aspecten, als de aspecten vanuit het systeem om je heen.
  Je kunt bij mij terecht voor hulp bij burn-out en stressklachten, somberheid en depressie, angstklachten en trauma, klachten omtrent rouw en verlies, relatietherapie en inzichtgevende coaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd diagnosticus en zijn er verschillende mogelijkheden voor psychodiagnostisch onderzoek.

  Ik heb een brede ervaring in het behandelen en begeleiden van individuen. In mijn behandelsessies sta jij als cliënt centraal. Jouw referentiekader is leidend en ik pas verschillende therapievormen toe om een balans te vinden tussen bewezen effectieve technieken en wat voor jou als persoon werkt.

  Je kunt bij mij terecht voor:

  • Individuele therapie/coaching (vanaf 16 jaar)
  • Relatie- en gezinstherapie

  Een greep uit de gebruikte behandelvormen:

  • Cognitieve Gedragstherapie
  • EMDR
  • Schematherapie
  • Acceptance en Commitment Therapie
  • Inzichtgevende therapie
  • Emotonionally Focused Therapy
  • Rational Emotive Therapy
 • Over mij

  In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur. Ik kan enorm genieten van de rust en ruimte om mij heen. Ik ben opgegroeid op Curaҫao en heb in verschillende landen gewoond. Samen met mijn gezin woon ik in Almere-Oosterwold, midden in de nieuwe natuur.

  Vanaf jongs af aan ben ik altijd geïntrigeerd geweest door menselijk gedrag. Wat drijft een mens tot bepaalde gedachten en beslissingen, hoe komt het dat mensen totaal verschillend kunnen reageren op dezelfde situatie en hoe krijg je mensen zover (of zij zichzelf) om het beste uit zichzelf te halen?

  Dit heeft ertoe geleid dat ik psychologie ben gaan studeren. Vervolgens heb ik ervaring opgedaan binnen zowel de Basis-, als de Specialistische GGZ. Verder heb ik meerdere jaren ervaring in het begeleiden van individuen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, performance management en het geven van trainingen aan groepen.

  Ben je er klaar voor om je uitdagingen aan te gaan en zoek je een sparringpartner die jou door je proces begeleidt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met een gezonde dosis humor, compassie en directheid sta ik je in alle vertrouwelijkheid bij.

  Ik vind privacy belangrijk. Bekijk mijn privacy verklaring.

  Bij klachten vind ik het belangrijk dat cliënten eerst met mij in gesprek gaan. Wanneer wij samen de klacht niet kunnen oplossen dan kan er een klacht ingediend worden bij: P3NL.

 • Kosten

  De NZa (Nationale zorgautoriteit) stelt de tarieven vast die de psychologen jaarlijks kunnen hanteren.

  Zorgconsulten

  De kosten voor zorgconsulten tijdens kantoortijden zijn € 105,25 per uur btw-vrij (gemiddeld 45 minuten consult en gemiddeld 15 minuten indirecte tijd).

  De kosten voor zorgconsulten buiten kantoortijden zijn € 109,76 per uur btw-vrij (gemiddeld 45 minuten consult en gemiddeld 15 minuten indirecte tijd). De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

  De kosten van de zorgconsulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en of gemeentes. De facturen van de consulten dient u dan ook zelf te betalen en kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar of gemeente. Daar staat tegenover dat de kosten fiscaal aftrekbaar kunnen zijn. Dit kan zelfs financieel aantrekkelijker zijn dan vergoeding via de verzekerde zorg. De gesprekken kunnen vallen onder specifieke zorgkosten, mits er sprake is van een verwijsbrief door een huisarts. Deze verwijzing moet dan zijn op basis van ‘psychisch lijden’. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

  Ik lever onverzekerde zorg omdat ik mijn cliënten dan meer kan bieden: zo kan ik bureaucratie en wachttijden voorkomen, de kwaliteit van mijn dienstverlening hoog houden en uw privacy garanderen. De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zijn uitgesloten van vergoeding, zoals overspannenheid/burn-out en relatieproblemen. Een bijkomend voordeel is dat u bij onverzekerde zorg uw eigen risico niet hoeft aan te spreken.

  Coaching en mediation

  De kosten voor coaching en mediation tijdens kantoortijden zijn € 141 euro per uur exclusief btw.

  De kosten voor coaching en mediation buiten kantoortijden zijn € 147 per uur exclusief btw.

  Onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen

  De kosten van onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen zijn op aanvraag.

  Hebt u een eigen bedrijf, dan kunt u met uw boekhouder of accountant overleggen of u de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Er moet dan wel sprake zijn van problemen/klachten die werk-gerelateerd zijn. Mogelijk kunt u dan ook de btw terugvragen en de reis- en verblijfskosten aftrekken. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

 • Contact

  Ons afsprakenbureau is telefonisch en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur. Ga naar onze site www.direct-psycholoog.nl voor de chat of bel telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-psycholoog.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.