0513 48 58 55Bereikbaar ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
volg teaser xs
volg teaser lg
volg teaser lg
volg teaser lg

Therapeut Kim van Lier

Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past!
 • Geen wachtlijst
 • Persoonlijk advies
 • Korte lijn psycholoog
 • Deskundig afsprakenbureau
Maak afspraak
 • Algemeen
 • Over mij
 • Kosten
 • Contact
 • Algemeen

  Naast mijn opgedane kennis, opleidingen en ervaringsdeskundigheid vind ik het belangrijk om vanuit gelijkwaardigheid en met respect voor elkaar te werken. Ik ga naast je staan, en samen met jou gaan wij onderzoeken welke stappen er nodig zijn voor jou om jouw doel te behalen. Ik help je om weer in mogelijkheden te denken; wat kan er wel?

  Ik ben een coach die intuïtief werkt en mensen goed aanvoelt. Ik vraag door zodat de kern geraakt wordt en de echte hulpvraag boven komt. Ik ben praktisch ingesteld, een no-nonsens type en richt mij graag op kansen, mogelijkheden en oplossingen. Naast relatietherapie en ACT, cliëntgerichte, oplossingsgerichte therapie ondersteun ik je graag bij burn-outklachten, depressie, leefstijl en onverklaarbare klachten. PTTS, HSP, trauma, mindfulness.

  Ik lever maatwerk, ben doelgericht en gebruik in mijn coaching de holistische visie als uitgangspunt. Zijnsgerichte therapie, wandel coaching, lichaamswerk en/of een energetische behandeling kunnen wonderlijke resultaten geven en een positieve bijdrage leveren aan het proces.

 • Over mij

  Iets voor een ander kunnen betekenen, met mensen (samen) werken heb ik altijd met heel veel liefde gedaan. Voordat ik als zelfstandige aan het werk ging werkte ik in de specialistische zorg met mensen die psychiatrische of psychosociale problemen hadden. Na 10 jaar wilde ik iets anders en ben inmiddels geworden wie ik wil zijn. Ik begeleid, behandel vanuit mijn hart en vanuit de holistische visie, hiermee heb ik al vele successen geboekt en daar ben ik trots op. Naast het coachen en behandelen werk ik ook als (job) coach voor een re-integratie bureau waarin ik in opdracht van het UWV mensen begeleid naar de arbeidsmarkt. De diversiteit in mensen maakt geen dag hetzelfde en leer ik ook nog steeds elke dag, ik ben erg tevreden met mijn werk. Wat kan ik voor jou betekenen?

  Gezien ik ten allen tijden een vertrouwelijke omgeving wil creëren vind ik privacy erg belangrijk. Bekijk mijn privacyverklaring.

  Bij klachten vind ik het belangrijk dat cliënten eerst met mij in gesprek gaan. Wanneer wij samen de klacht niet kunnen oplossen dan kan er een klacht ingediend worden bij: solopartners.

 • Kosten

  Zorgconsulten Therapeuten

  De kosten voor zorgconsulten tijdens kantoortijden zijn € 106,50 per uur btw-vrij (gemiddeld 45 minuten consult en gemiddeld 15 minuten indirecte tijd).

  De kosten voor zorgconsulten buiten kantoortijden zijn € 109,50 per uur btw-vrij (gemiddeld 45 minuten consult en gemiddeld 15 minuten indirecte tijd).

  De indirecte tijd bestaat o.a. uit voorbereiding, uitwerktijd, verslaglegging en administratie.

  Coaching tarieven Therapeuten

  De kosten voor coaching en mediation tijdens kantoortijden zijn € 142 euro per uur exclusief btw.

  De kosten voor coaching en mediation buiten kantoortijden zijn € 146 per uur exclusief btw.

  Onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen

  De kosten van onderzoeken, assessments, presentaties en trainingen zijn op aanvraag.

  Hebt u een eigen bedrijf, dan kunt u met uw boekhouder of accountant overleggen of u de kosten van de gesprekken fiscaal kunt aftrekken onder beroeps- of bedrijfskosten. Mogelijk kunt u dan ook de btw terugvragen en de reis- en verblijfskosten aftrekken. Controleer bij uw boekhouder of accountant of bel de belastingdienst wanneer u wilt weten of de kosten in uw situatie fiscaal aftrekbaar zijn.

 • Contact

  Ons afsprakenbureau is telefonisch en per chat bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur. Ga naar onze site www.direct-psycholoog.nl voor de chat of bel telefoonnummer 0513-48 58 55.

  Wanneer u contact zoekt buiten deze tijden kan u ons mailen op info@direct-psycholoog.nl dan nemen wij op zeer korte termijn contact met u op.