0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
Home teaser xs
Home teaser xs
Home teaser md
Home teaser lg
Samen werken aan een oplossing
Maak een afspraak
Wist u dat Direct-psycholoog een unieke werkwijze heeft?
  • Geen wachtlijst
  • Absolute privacy
  • Geen bureaucratie
  • Mogelijk fiscaal aftrekbaar
Meer informatie

Psycholoog in Drachten nodig?

Indien u woonachtig bent in of rondom Drachten en op zoek bent naar een psycholoog, dan kunt u bij Direct-psycholoog terecht. Veel mensen lopen op een bepaald moment vast in hun leven. Dit kan bijvoorbeeld komen door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden, of door huidige omstandigheden. Wanneer u hier zelf niet uit lijkt te komen, is het verstandig om met een psycholoog te gaan praten. Deze kan u helpen om op een andere manier met bepaalde zaken om te gaan, en handvatten geven om aan een positieve toekomst te werken.

Een afspraak maken

Direct-psycholoog: breed-gespecialiseerd

Alle psychologen die werkzaam zijn in onze vestiging te Drachten zijn universitair opgeleid en hebben ieder hun eigen expertise en jarenlange relevante behandelervaring. Hierdoor kunnen wij verschillende soorten klachten behandelen, zoals burn-out, angstklachten, relatieproblemen en verwerkingsproblemen. Ga voor meer informatie hierover naar onze pagina Klachten. Ook kunnen wij u begeleiden bij allerlei hulpvragen waar u gedurende uw leven mee geconfronteerd kunt worden. Daarbij kunt u denken aan vragen met betrekking tot uw relatie, uw loopbaan, uw persoonlijkheid of de levensfase waarin u zich bevindt. Onze psychologen maken gebruik van diverse (effectieve) behandelmethoden. Zij werken onder andere met technieken uit de cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie en oplossingsgerichte therapie. Bij Direct-psycholoog kunt u bovendien onderzoeken en assessments laten uitvoeren, zoals een intelligentietest, een persoonlijkheidsonderzoek, een beroepskeuzetest of een assessment competenties en vaardigheden. Een eventuele behandeling of coachingstraject kan hier vervolgens op afgestemd worden. Ten slotte kunnen ook bedrijven en werkgevers bij Direct-psycholoog terecht, voor onder andere mediation (conflictbemiddeling), verzuimpreventie, ontwikkeltrajecten en onderzoeken en assessments.

Behandeling door een onafhankelijke psycholoog in Drachten

Wij hebben bewust voor een vorm van coaching gekozen, omdat we u op deze manier veel meer kunnen bieden dan een traditionele psycholoog die werkzaam is in de zorg. Doordat we onafhankelijk zijn van de zorg, zijn we niet gebonden aan bureaucratische regelgeving. Op deze manier kunnen we trajecten op maat leveren en behoudt u de regie over uw eigen behandeling. Omdat wij u het liefst zo snel mogelijk helpen, hanteren wij geen wachtlijsten. U kunt dus direct een afspraak maken. Een ander voordeel van Direct-psycholoog is dat u bij ons ook in de avonduren terecht kunt. Zo hoeft u overdag geen ruimte vrij te maken in uw (drukke) agenda. Telefonisch een afspraak maken is mogelijk via telefoonnummer 0513-485855.
Meer voordelen van Direct-psycholoog vindt u hier: Onze voordelen.

Bereikbaarheid Direct-psycholoog Drachten

Parkeren kan kosteloos op het terrein van het pand. Direct-psycholoog bevindt zich op de eerste verdieping (links de trap op). Aan de rechter kant is de wachtruimte. Daar kunt u plaatsnemen totdat de psycholoog u ophaalt.

Nog vragen?

Indien u meer wilt weten over Direct-psycholoog, kunt u op deze website meer informatie vinden. Ook staan wij u graag telefonisch te woord, elke werkdag vanaf 8.45 uur tot 17.00 uur. Vragen kunt u ook e-mailen via ons contactformulier.

psycholoog-drachten-vestiging

Praktijkadres Drachten:
Stationsweg 64
9201 GP Drachten

Lees meer

Psycholoog Drachten

Stationsweg 64
9201 GP Drachten
Telefoonnummer: 0513-485855

Direct-psycholoog Drachten

Psycholoog Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
Telefoonnummer: 0513-485855

Direct-psycholoog Heerenveen