0513 48 58 55bereikbaar van ma t/m vr 8.45 - 17.00 uur
Home teaser xs
Home teaser xs
Home teaser md
Home teaser lg
Samen werken aan een oplossing
Maak een afspraak
Vanwege reorganisatie, kunnen we tijdelijk geen cliënten bij psychologen plaatsen.

Psycholoog in Zwolle nodig?

Zoekt u een psycholoog in Zwolle, dan helpt Direct-psycholoog u graag verder. Zit u niet lekker in uw vel en heeft dit invloed op uw leven en relaties? Loopt u vast in uw dagelijks leven? U kunt bij ons terecht voor het verbeteren van uw psychische gezondheid, maar bijvoorbeeld ook voor het optimaal ontwikkelen en benutten van uw capaciteiten en vaardigheden.

Een afspraak maken

Direct-psycholoog: behandeling door onafhankelijke psychologen

Al onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben jarenlange relevante behandelervaring. Ze hebben elk hun eigen expertise. Daardoor zijn wij breed gespecialiseerd en kunnen we veel verschillende klachten behandelen. Onze psychologen kunnen u onder andere helpen bij angstklachten, gedragsproblemen, relatieproblemen en depressies. Voor meer informatie hierover kunt u onze pagina Klachten bezoeken. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij allerlei hulpvragen waar u gedurende uw leven mee geconfronteerd kunt worden. Daarbij kunt u denken aan vragen met betrekking tot uw loopbaan, uw relatie, uw persoonlijkheid of de levensfase waarin u zich bevindt.  Wij werken met technieken uit verscheidene behandelmethoden, zoals de cognitieve gedragstherapie, de oplossingsgerichte therapie en mindfulness. Wij onderzoeken altijd welke methode het beste bij u past. Daarnaast evalueren wij regelmatig of uw gewenste resultaat bereikt wordt. Indien nodig, stellen we de behandeling bij.  Bovendien maakt Direct-psycholoog gebruik van verschillende onderzoeken en assessments, die worden uitgevoerd door onze psychologen. Te denken valt onder andere aan een intelligentietest, persoonlijkheidsonderzoek, of een assessment capaciteiten en vaardigheden. Ten slotte kunnen ook werkgevers en bedrijven bij Direct-psycholoog terecht, voor onder andere verzuimpreventie, mediation (conflictbemiddeling), ontwikkeltrajecten en onderzoeken en assessments.

Psychische hulp in Zwolle: geen wachtlijst

Wij hebben bewust voor een vorm van coaching gekozen, omdat we u op deze manier veel meer kunnen bieden dan een traditionele psycholoog die werkzaam is in de zorg. Doordat we onafhankelijk zijn van de zorg, zijn we niet gebonden aan bureaucratische regelgeving en kunnen we trajecten op maat leveren. Bovendien behoudt u op deze manier de regie over uw eigen behandeling. Wij hebben geen wachtlijst, zodat u snel geholpen wordt. Afspraken kunnen gemaakt worden door te bellen met ons afsprakenbureau (0513-485855). Onze psychologen werken ook in de avonduren; ideaal wanneer u veel werkt en overdag geen tijd hebt voor een behandeling. Klik hier voor meer voordelen van Direct-psycholoog.

Bereikbaarheid Direct-psycholoog Zwolle

De auto kan kosteloos geparkeerd worden op de parkeerplaats direct naast ons pand. Mocht de poort voor deze parkeerplaats gesloten zijn, (dit is na 17:00 uur het geval), dan kan er aangebeld worden bij de poort.

Er zijn verschillende ingangen bij ons pand. Bel alstublieft aan bij de deur bij genoemde parkeerplaats. Ons kantoor is gevestigd op de 2de etage. Er is een lift en een trap in het pand aanwezig.

Mensen met rolstoelen kunnen terecht bij onze vestigingen in Heerenveen en Zwolle.

Meer weten?

Kijk gerust verder op onze website wanneer u meer informatie over Direct-psycholoog zoekt. Verder staan we maandag tot en met vrijdag van 8.45 uur tot 17.00 uur telefonisch tot uw beschikking. Wanneer u liever een e-mail stuurt met uw vraag, kan dat via ons contactformulier.

psycholoog-zwolle-praktijk

Praktijkadres Direct Psycholoog Zwolle:

Ter Pelkwijkpark 18
8011 SHZwolle

0513 48 58 55

Lees meer

Psycholoog Drachten

Stationsweg 64
9201 GP Drachten
Telefoonnummer: 0513-485855

Direct-psycholoog Drachten

Psycholoog Heerenveen

Burgemeester Falkenaweg 58
8442 LE Heerenveen
Telefoonnummer: 0513-485855

Direct-psycholoog Heerenveen